Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Control total al coroziunii

Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Grund suprafete ruginite - CorrVerter VpCI

0 stars: 0.00 din 0 pareri

176 lei Lei
Brand
Rustorer
Out Of stock
Descriere
VpCI CorrVerter este un grund anticoroziv pe baza de apa, recomandat pentru aplicarea pe suprafete de otel ruginite sau putin pregatite inainte de operatii ulterioare, la care este necesara protectie anticoroziva, iar o buna pregatire a suprafetei (decapare / sablare) este dificil de realizat. VpCI CorrVerter este conceput sa penetreze rugina, sa o elimine, sa ajunga pana la metalul curat si sa stopeze oxidarea. Ideal pentru reconditionarea structurilor metalice vopsite care prezinta oxidare: acoperisuri, garduri, jenti auto, balustrade, parapeti metalici, conducte, tevi, etc.

Durata protectie anticoroziva asigurata: cca.10 ani (functie de grosimea stratului aplicat, sistemul de acoperire ales si mediul de expunere)

VpCI CorrVerter contine un agent chelatic inedit, care transforma suprafata oxidata intr-un strat inactiv hidrofob. VpCI CorrVerter combina agentul chelatic mentionat mai sus cu un latex dens pe baza de apa, cu permeabilitate extrem de mica fata de vaporii de apa. Combinatia agentului chelatic activ cu latexul care formeaza pelicula, agenti de ingrosare si dispersanti, ofera formula unica pentru un grund cu excelenta protectie impotriva re-oxidarii.

APLICAŢII TIPICE
VpCI CorrVerter este recomandat sa fie utilizat pe suprafetele de otel, drept convertor de rugina / grund. Produsul poate fi utilizat in situatii in care curatarea adecvata sau sablarea sunt dificil de realizat.

Intretinere (mentenanta) industriala
Metale
Marina
Rezervoare de stocare

APLICARE
Se recomanda indepartarea ruginii neaderente (cruste, praf) cu ajutorul unei perii de sarma si spalarea suprafetei ruginite cu apa la presiune pentru a elimina contaminarea in exces cu sare. VpCI CorrVerter se aplica cu pensula, rola sau prin pulverizare, astfel incat sa se obtina un strat opac de 75 -125 microni / film umed. Este preferabila aplicarea cu pensula pentru a se asigura penetrarea prin rugina. Grundul se aplica pe suprafete uscate sau usor umezite. El se poate folosi ca atare sau diluat cu apa pana la maxim 10%. Pentru suprafete foarte corodate, trebuie aplicat un al doilea strat de VpCI CorrVerter, la un interval de 20 - 30 minute, pentru a se asigura o maxima protectie. Lasati sa se usuce in aer, timp de 8 -12 ore inainte de a aplica stratul de vopsea.

CONSUM TEORETIC: 4,2 - 5,6 m.p. / litru

RESTRICŢII
Latexul din grund nu este stabil la UV (ultraviolete) si isi modifica usor culoarea in aer liber. Pentru o aplicare corespunzatoare, produsul trebuie amestecat energic inainte de utilizare. Pentru suprafete care sunt expuse in mediul exterior, necesita aplicarea unui top-coat cu rezistenta la UV (ex: VpCI-375, VpCI-375 Aluminium, VpCI-386, VpCI-386 AL).

Grundul poate fi diluat cu apa pana la maxim 10%, dar trebuie amestecat energic si aplicat imediat dupa preparare.

Pot fi vizibile diverse nuante intunecate pe anumite tipuri de rugina si poate fi chiar incomplet in anumite conditii de uscare. Nuanta de intunecare nu afecteaza stratul de acoperire; grundul va continua sa converteasca rugina. Stratul uscat va prezenta performante excelente.

Ambalaje disponibile: flacon 470 ml  Rustorer (face parte din Gama de produse Cortec "BullFrog") si bidon 19 litri (denumire comerciala: CorrVerter).

Recomandari produse Cortec utilizabile in sistem cu grundul CorrVerter: Acoperire anticoroziva VpCI-386 (acoperire acrilica, luciu puternic), Acoperire anticoroziva VpCI-375 (ecologica, rezistenta la imersie in apa, aspect matasos).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura