Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Control total al coroziunii

Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Grund acoperire pemanenta, VpCI-386AL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VpCI-386AL
Out Of stock
Descriere
VpCI-386 Aluminum este un grund / strat de acoperire
unic care asigura cu succes protectie in conditii aspre din exterior, neacoperit.

Amestecul complex de inhibitori organici fara toxicitate si pigment de aluminiu, ofera o protectie care concurează cu majoritatea grundurilor si a vopselelor cu continut bogat in zinc.

VpCI-386 Aluminium este superior multor produse de
acoperire care contin numai pigmenti anorganici deoarece rezistenta a fost imbunatatita prin utilizarea unui tip de pigment de aluminiu trombocit foarte rezistent la coroziune, cu inhibitori de coroziune organici.

Combinatia speciala de aditivi asigura o bariera polimer compozit care intarzie semnificativ reactia de ionizare a metalului si respinge apa. Un film protector este adsobit pe suprafata metalica.

Protejeaza impotriva electolitilor corozivi si mediului agresiv, in asa fel incat previne coroziunea. VpCI-386 Aluminium asigura un strat tixotropic cu uscare rapida formand o bariera rezistenta la inmuiere si scurgere, protectiva, neinflamabila.

Acest film uscat la atingere ofera protectie extinsa pentru conditii de depozitare la exterior sau interior, acoperit sau neacoperit. Stratul este rezistent la ultraviolete si termic de la -78o la 180o C. Confera performante optime la exterior fara a se crapa sau exfolia ca urmare a expunerii indelungate la razele solare.

VpCI-386 Aluminium are calitati anti-abraziune exceptionale facandu-l usor adaptabil la cai de mers tip grilaj, podele de otel si numeroase alte aplicatii unde este abraziune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura