Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Control total al coroziunii

Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conservant metale galbene VpCI - 316

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VpCI-316, lichid
Out Of stock
Descriere
VpCI™ - 316 este un concentrat pe baza de apa, destinat sa inlocuiasca produsele pe baza de ulei de conservare a cuprului. Cand este diluat cu apa inainte de aplicare, VpCI™ - 316 formeaza o pelicula lubrifianta, care inhiba coroziunea, oferind o bariera dar si o protectie anticoroziva in faza de vapori.
VpCI™ – 316 este un inhibitor de coroziune complet solubil in apa.
VpCI™ – 316 lasa o pelicula foarte subtire, transparenta si nelipicioasa pe suprafata metalica. Pelicula lasata este un lubrifiant sintetic unic, care asigura rezistenta la zgariere si deteriorari mecanice la reperele fin prelucrate. Este un produs netoxic, ecologic si nu contine inhibitori pe baza de nitriti sau fosfati. VpCI™ – 316 asigura de asemenea lubrifiere suficienta pentru prelucrari prin matritare sau taiere.
VpCI™ – 316 este furnizat in forma concentrata si este eficient intr-o varietate de dilutii cu apa de la 2 – 30% in apa.

Acest interval larg de dilutie permite VpCI™ – 316 sa asigure o protectie excelenta in faza de vapori, de la 1 la 24 luni, in cea mai economica cale, pentru o varietate de aplicatii.
In plus, VpCI™ – 316 poate fi solutia reducerii sau a eliminarii costurilor de transport, de depozitare, de evacuare si a celor de indepartare. In cele mai multe aplicatii, nu este necesara indepartarea peliculei de VpCI™ – 316 inainte de sudura sau alte prelucrari.
Cea mai deosebita proprietate a VpCI™ – 316 este continutul de VpCI™ (inhibitori volatili de coroziune) capabili sa protejeze si suprafetele neacoperite ori greu accesibile, cum ar fi stive, bobine, role sau pachete.

CARACTERISTICI:
inlocuieste produse pe baza de uleiuri / solventi
reduce costurile pentru protectie, comparativ cu inhibitorii pe baza de uleiuri
elimina pericolul de incendiu, asociat cu produsele similare, pe baza de uleiuri / solventi
contine inhibitori volatili de coroziune (VpCI™ ) netoxici
protejeaza metalele prin actiunea unica vaporilor de inhibitori
previne zgarierea si deteriorarea mecanica a produselor acoperite galvanic sau pre-vopsite si lipirea rolelor si a tablelor
produs ecologic si fara continut de nitriti, fosfati sau siliconi
poate fi indepartat cu apa sau orice tehnica standard de curatare, daca este necesar
asigura o protectie excelenta pentru cupru si alama
disponibil de asemenea si aditivat UV

APLICATII TIPICE:

PROCESARE / DEPOZITARE / TRANSPORT MATERIE PRIMA
Utilizati VpCI™ – 316 dupa decapare , valtuire sau inainte de transport in locuri cu noroi de foraj. VpCI™ – 316 este ideal la protejarea rolelor si a foilor de tabla pentru beneficiarii care solicita cuprul sau alama livrata “uscat” sau neacoperit.

PRELUCRARE / FABRICARE
Orice piesa metalica, component sau ansamblu inter-operational sau pe timpul depozitarii / transferului, pot fi protejate, fara riscuri de incendiu, de afectare a sanatatii utilizatorilor sau de evacuare a uleiurilor sau a acoperirilor cu fosfati.
Este utilizat la protejarea lagarelor mici, a cartuselor din alama sau a utilajelor metalice de terasare sau agricole. VpCI™ – 316 este ideal pentru protectia in mediu interior a metalelor supuse manipularii si asamblarii, cand se cere ca pelicula sa fie nelipicioasa iar curatenia sectiei este o cerinta importanta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura